Política de privacitat i cookies


 

Política de privacitat

Si estàs aquí és perquè vols saber més sobre les obligacions i drets que et corresponen com a usuari d'aquest web m4Social i això està molt bé. El nostre deure és informar-te i el teu estar degudament informat. A aquesta política de privacitat t'informarem amb total transparència sobre la finalitat d'aquest lloc web i tot el que afecta a les dades que ens facilitis, així com de les obligacions i drets que et corresponen.

Per començar, has de saber que aquest lloc web s'adapta a la normativa vigent en relació amb la protecció de dades, la qual cosa afecta a les dades personals que ens facilitis amb el teu consentiment exprés i a les cookies que utilitzem perquè aquest lloc web funcioni correctament i pugui desenvolupar la seva activitat.

Concretament, aquesta web s'ajusta al compliment de les següents normatives:

El RGPD (Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell del 27 de abril de 2016 relatiu a la protecció de les persones físiques) que és la nova normativa de la Unió Europea que unifica la regulació del tractament de les dades personals en els diferents països de la UE.

La LOPD (Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal i Reial Decret 1720/2007, de 21 de desembre, el Reglament de desenvolupament de la LOPD) que regula el tractament de les dades personals i les obligacions que hem d'assumir els responsables d'una web o un bloc a l'hora de gestionar aquesta informació.

La LSSI (Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic) que regula les transaccions econòmiques a través de mitjans electrònics, com és el cas d'aquest bloc.

 

DADES D'IDENTIFICACIÓ

El responsable i titular d'aquest lloc web és TAULA D'ENTITATS DEL TERCER SECTOR SOCIAL DE CATALUNYA

· Nom: TAULA D'ENTITATS DEL TERCER SECTOR SOCIAL DE CATALUNYA

· NIF: G-63.371.421

· Domicili Social: Carrer Rocafort, 242 bis, 2n, 08029 - Barcelona (Espanya)

· Activitat del lloc web: distribució de contingut relacionat amb m4Social, mostra de publicitat, i recomanació de productes d'afiliat.

· Correu electrònic: taula@tercersector.cat

Les dades que ens facilitis amb el teu consentiment, i d'acord a l'ús establert en aquesta Política de Privacitat, seran incorporades a un fitxer automatitzat degudament inscrit a l'Agència Espanyola de Protecció de Dades, en el qual el responsable d'aquest fitxer és: m4Social. Això vol dir que les teves dades estan segures, d'acord al que estableix la llei.

Les dades personals que ens facilitis, sempre amb el teu consentiment exprés, s'emmagatzemaran i tractaran amb les finalitats previstes i descrites a continuació en aquesta Política de Privacitat, fins al moment en què ens demanis que els eliminem.

T'informem que aquesta política de privacitat pot ser modificada en qualsevol moment, per tal d'adaptar-la a novetats legislatives o canvis en les nostres activitats, sent vigent la que en cada moment es trobi publicada al web. Aquesta modificació se't notificarà abans de la seva aplicació.

 

CONDICIONS D'ÚS

Has de saber, per la teva tranquil·litat, que sempre et demanarem el teu consentiment exprés per a demanar les teves dades amb la corresponent finalitat especificada en cada cas, el que implica que, en cas d'atorgar aquest consentiment, has llegit i acceptat aquesta política de privacitat.

En el moment en què accedeixis i utilitzis aquest portal web, assumeixes la teva condició d'usuari amb els teus corresponents drets i obligacions.

Si ets major de 13 anys, podràs registrar-te com usuari en aquest lloc web sense el previ consentiment dels teus pares o tutors.

Si ets menor de 13 anys, et caldrà el consentiment dels teus pares o tutors per al tractament de les teves dades personals.

 

REGISTRE I FINALITAT DE LES TEVES DADES

En funció del formulari o secció a la qual accedeixis, et demanarem exclusivament les dades necessàries amb les finalitats descrites a continuació. En tot moment, hauràs de donar el teu consentiment exprés, quan et sol·licitem informació personal per diferents motius:

· Les finalitats concretes que particularment s'indiquin en cadascuna de les pàgines o seccions on aparegui el formulari de registre o contacte electrònic.

· Amb caràcter general, per a atendre les teves sol·licituds, comentaris, consultes o qualsevol tipus de petició que facis com a usuari a través de qualsevol de les formes de contacte que posem a la teva disposició

· Per informar sobre consultes, peticions, activitats, productes, novetats i / o serveis; via e-mail, fax, WhatsApp, Skype, telèfon proporcionat, sms i mms.

· Per enviar comunicacions comercials o publicitàries a través de qualsevol altre mitjà electrònic o físic, que possibiliti realitzar comunicacions.

Aquestes comunicacions, sempre seran relacionades amb els nostres productes, serveis, novetats o promocions, així com aquells productes o serveis que puguem considerar del teu interès i que puguin oferir col·laboradors, empreses o "partners" amb els que mantinguem acords de promoció o col·laboració comercial.

Si és així, et garantim que aquests tercers mai tindran accés a les teves dades personals, amb les excepcions reflectides a continuació, sent en tot cas aquestes comunicacions realitzades per part de TAULA D'ENTITATS DEL TERCER SECTOR SOCIAL DE CATALUNYA, com a titular del web .

 

EXACTITUD I VERACITAT DE LES DADES

Com a usuari, ets l'únic responsable de la veracitat i modificació de les dades que facis arribar a m4Social, exonerant-nos de qualsevol responsabilitat referent a això.

És a dir, a tu et correspon garantir i respondre en qualsevol cas de l'exactitud, vigència i autenticitat de les dades personals facilitades, i et compromets a mantenir-los degudament actualitzats.

D'acord a l'expressat en aquesta Política de Privacitat, acceptes proporcionar informació completa i correcta en el formulari de contacte o subscripció.

 

BAIXES DE SUBSCRIPCIÓ I DRET DE REVOCACIÓ

Com a titular de les dades que ens hagis facilitat, podràs exercir en qualsevol moment els teus drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició, enviant-nos un correu electrònic a hola@m4social.org i adjuntant una fotocòpia del teu document d'identitat com a prova vàlida.

Igualment, podràs donar-te de baixa en qualsevol moment per deixar de rebre la nostra newsletter o qualsevol altra comunicació comercial, directament des del mateix correu electrònic que hagis rebut o enviant-nos un correu a hola@m4social.org.

 

ACCÉS A DADES PER COMPTE DE TERCERS

Per poder prestar serveis estrictament necessaris per al funcionament i desenvolupament de les activitats d'aquest lloc web, us informem que compartim dades amb els següents prestadors de servei sota les seves corresponents condicions de privacitat.

Pots tenir la total tranquil·litat que aquests tercers no podran utilitzar aquesta informació per a cap altra finalitat que no estigui regulada específicament en les nostres relacions amb ells en virtut de la normativa aplicable en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

El nostre web utilitza servidors publicitaris per tal de facilitar els continguts comercials que visualitzes a les nostres pàgines. Aquests servidors publicitaris utilitzen cookies que li permeten adaptar els continguts publicitaris als perfils demogràfics dels usuaris:

Google Analytics:

Google Analytics és un servei analític de web prestat per Google, Inc., una companyia de Delaware l'oficina principal a 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View (Califòrnia), CA 94043, Estats Units ( "Google").

Google Analytics utilitza "cookies", que són arxius de text ubicats al teu ordinador, per ajudar al website a analitzar l'ús que fan els usuaris del lloc web.

La informació que genera la cookie sobre el teu ús del website (incloent la seva adreça IP) serà directament transmesa i arxivada per Google. Google utilitzarà aquesta informació per compte nostre amb el propòsit de seguir la pista del seu ús del website, recopilant informes de l'activitat del website i prestant altres serveis relacionats amb l'activitat del website i l'ús d'Internet.

Google podrà transmetre aquesta informació a tercers quan així li ho requereixi la legislació, o quan aquests tercers processin la informació per compte de Google. Google no associarà la seva adreça IP amb cap altra dada de què disposi.

Com a usuari, i en exercici dels teus drets, pots rebutjar el tractament de les dades o la informació rebutjant l'ús de cookies mitjançant la selecció de la configuració apropiada del seu navegador, però, has de saber que si ho fas pot ser que no puguis fer servir la plena funcionalitat d'aquest lloc web.

En utilitzar aquest web, d'acord amb la informació facilitada en aquesta Política de Privacitat, acceptes el tractament de dades per part de Google en la forma i per als fins indicats.

Per a més informació, pots consultar la política de privacitat de Google a https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

Google Adsense:

Google, com a proveïdor associat, utilitza cookies per publicar anuncis en aquest lloc web. Pots desactivar l'ús de la galeta DART a través de l'anunci de Google i accedint a la política de privacitat de la xarxa de contingut: https://www.google.com/intl/es/policies/privacy/.

Google  utilitza empreses de publicitat de tercers per publicar anuncis quan visita el nostre lloc web. És possible que aquestes empreses usin la informació que obtenen de les teves visites a aquest i altres llocs web (sense incloure el teu nom, adreça, adreça de correu electrònic o número de telèfon) per oferir-te anuncis sobre productes i serveis que et resultin d'interès.

En utilitzar aquesta web, consenteixes el tractament de dades per part de Google en la forma i per als fins indicats.

Si vols saber més sobre l'ús de cookies i les pràctiques de recopilació d'informació i els procediments d'acceptació o rebuig, consulta la nostra POLÍTICA DE COOKIES.

MESURES DE SEGURETAT

Com a titular del web, m4Social ha adoptat totes les mesures tècniques i d'organització necessària per garantir la seguretat i integritat de les dades de caràcter personal que tracti, així com per evitar la seva pèrdua, alteració i / o accés per part de tercers no autoritzats .


Política de cookies

La Taula d'entitats utilitza cookies de tercers amb la finalitat de mesurar i fer seguiment de l'activitat del lloc web.

En fer clic a qualsevol botó, casella de verificació o enllaç contingut en el Lloc Web, omplir un formulari o entrar com a usuari, descarregar qualsevol contingut o fer scroll, l'Usuari manifesta la seva acceptació a l'ús de cookies que fa el Lloc Web i la instal·lació de les mateixes a l'ordinador usat (incloent-hi, els dispositius mòbils i els navegadors) per aquest per accedir i navegar a través del mateix així com la recollida i el tractament de les dades de caràcter personal de l'Usuari de la manera i finalitats descrites en aquesta Política de cookies.

En cas de no estar acord amb aquesta Política de Cookies, l'Usuari ha d'abstenir d'utilitzar el Lloc Web i abandonar el mateix de forma immediata.

 

1. ¿Què és una cookie?

Una cookie és un fitxer que es descarrega en el terminal (per exemple, un ordinador, un telèfon mòbil, una tablet, etc.) de l'usuari quan aquest accedeix i navega en determinades pàgines web, com per exemple, aquesta. Les cookies permeten a aquestes pàgines web, entre altres coses, monitoritzar, emmagatzemar i recuperar informació sobre els hàbits de navegació de l'Usuari (per exemple, preferències, perfil, claus d'accés, etc.) així com obtenir informació tècnica relacionada amb la navegabilitat de els llocs web. Les galetes també contribueixen a la funcionalitat, usabilitat i accessibilitat de les pàgines web.

Depenent de la funció i finalitat de les cookies, hi ha diversos tipus:

- Analítiques: Aquestes cookies recullen informació amb la finalitat de permetre als llocs web realitzar una avaluació de l'ús que fa als usuaris dels mateixos i la seva activitat general així com recopilar dades estadístiques. Les cookies analítiques mesuren i recullen dades del lloc web (visites, paràmetres de trànsit, clics, pàgines vistes, etc.) per entendre i optimitzar la pàgina web.

- Socials: Són necessàries per gestionar les xarxes socials externes (Facebook, Google, Twitter, Pinterest, etc.). La seva funció és controlar la interacció dels usuaris amb els ginys socials dins d'una pàgina web.

- Tècniques: Aquestes cookies són estrictament necessàries per a la funcionalitat i usabilitat dels llocs web, permetent la navegació a través dels mateixos per part de l'usuari i la utilització dels seus diferents opcions i serveis.

- Cookies de publicitat i comportamentals: Recullen informació sobre els hàbits de navegació de l'Usuari i el seu comportament amb la finalitat d'identificar les preferències, gustos i hàbits dins d'un lloc web específic. Aquestes cookies permeten adequar el contingut de la publicitat en base a l'anàlisi realitzada dels hàbits de navegació de l'usuari i deduint les característiques del mateix com a localització, grup d'edat, gènere.

- Cookies de personalització: Són aquelles que permeten als llocs web conservar determinades preferències (per exemple, la llengua, país, configuració regional, etc.) predefinides per l'usuari en la seva primera visita (i posteriors) en lloc web.

- Cookies de tercers: Les cookies de tercers són titularitat de tercers i usades pels llocs web a fi de gestionar i millorar el contingut i els serveis oferts.

Per obtenir més informació sobre les cookies, l'Usuari pot visitar la pàgina web http://www.allaboutcookies.org/es. http://www.allaboutcookies.org/es.

 

2. Quins tipus de cookies utilitza el Web?

Cookies analítiques

Google Analytics

La Taula d'entitats utilitza Google Analytics (cookies de tercers) en el Lloc Web. Es tracta d'un servei analític prestat per l'empresa Google, Inc. (en endavant, "Google"). Per mitjà de les Google Analytics, La Taula d'entitats analitza la interacció de l'usuari amb el Lloc Web, fa seguiment dels hàbits de navegació del mateix dins de la mateixa, recull dades de la seva activitat perquè Taula d'entitats pugui mesurar el rendiment d'aquesta.

Google és una empresa ubicada als Estats Units. Per tant, les dades tractades per Google Analytics (incloent l'adreça IP de l'Usuari) podran ser transferits als Estats Units i emmagatzemats en els servidors de Google ubicats en aquest país.

L'Usuari pot gestionar i bloquejar el tractament de les seves dades de caràcter personal a través de Google Analytics mitjançant la configuració del navegador usat per accedir al lloc web.

L'usuari pot ampliar la informació aquí continguda sobre Google Analytics fent clic aquí.

D'altra banda, l'Usuari pot desactivar Google Analytics mitjançant la instal·lació d'un complement d'inhabilitació. L'usuari pot obtenir més informació sobre aquest complement fent clicaquí.

Cookie tècnica

SumoMe

La cookie SumoMe és una eina titularitat de Summe Group, Inc, una empresa ubicada als Estats Units. Aquesta cookie permet al lloc web gestionar amb més facilitat l'enviament i la difusió de comunicacions comercials, articles o altra informació que puguin ser sol·licitats i compartits per l'Usuari en usar el Lloc Web.

L'usuari pot ampliar la informació (en anglès) aquí continguda sobre SumoMe fent clic aquí.

 

3. Com puc desactivar o eliminar les cookies que utilitza el Lloc Web?

L'usuari pot gestionar l'activitat de les cookies, bloquejar o eliminar-les mitjançant la selecció de la configuració apropiada del navegador emprat per navegar en el Lloc Web. En cas contrari, la navegació pel lloc web per part de l'Usuari implica la seva acceptació de l'ús de les mateixes d'acord el aquí exposat.

 

NAVEGADORS PC

Mozilla Firefox: En cas d'utilitzar el navegador Mozilla Firefox, l'Usuari pot obtenir informació sobre com gestionar o bloquejar l'ús de cookies i eliminar-les fent clic aquí.

Internet Explorer: En cas d'utilitzar el navegador Internet Explorer, l'Usuari pot obtenir informació sobre com gestionar o bloquejar l'ús de cookies i eliminar-les fent clic aquí.

Google Chrome: En cas d'utilitzar el navegador Google Chrome, l'Usuari pot obtenir informació sobre com gestionar o bloquejar l'ús de cookies i eliminar-les fent clic aquí.

Apple Safari: En cas d'utilitzar el navegador Apple Safari, l'Usuari pot obtenir informació sobre com gestionar o bloquejar l'ús de cookies i eliminar-les en la versió Safari 6/7 (Mavericks) fent clic aquí i en la versió Safari 8 (Yosemite) aquí.

Opera: En cas d'utilitzar el navegador Opera, l'Usuari pot obtenir informació sobre com gestionar o bloquejar l'ús de galetes i eliminar-les fent clic aquí.

 

NAVEGADORS DISPOSITIUS MÒBILS

IOS: L'Usuari pot obtenir informació sobre com gestionar o bloquejar l'ús de cookies i eliminar-les en Opera (en anglès) fent clic aquí, a Safari aquí ia Google Chrome aquí.

Android: L'Usuari pot obtenir informació sobre com gestionar o bloquejar l'ús de cookies i eliminar-les en Mozilla Firefox fent clic aquí ia Google Chrome aquí.

Windows Phone: L'Usuari pot obtenir informació sobre com gestionar o bloquejar l'ús de cookies i eliminar-les en la versió Windows Phone 7 fent clic aquí en la versión Windows Phone 8 aquí i en la en la versió Windows Phone 10 aquí.

El bloqueig, la deshabilitació o l'eliminació de les cookies utilitzades per Taula d'entitats en el Lloc Web pot afectar la plena funcionalitat del mateix; fent que alguns serveis o funcions del Lloc Web no estiguin disponibles per a l'Usuari.

Si tens qualsevol dubte sobre aquesta Política de Cookies, pots contactar amb nosaltres enviant-nos un mail a hola@m4social.org.

 

Darrera actualització: 24/05/2018