LactApp

 • Impulsor:

  LactApp Women Health, S.L

 • Localidad:

  Barcelona

 • País:

  España

Objetivos

Consultora virtual de lactància.

Descripción

Després d'introduir les dades de la mare (usuària) i del nadó, cal seleccionar el tema de consulta i l'app proporciona respostes personalitzades en cada cas, tenint en compte l'edat del nadó, el seu augment de pes per a l'edat que tingui (segons les taules de pes de l'OMS), el l'estat de la mare (embarassada o lactant, o alletant en tàndem), entre d'altres situacions.

LactApp ofereix solucions de lactància des de l'embaràs, el postpart immediat, els primers mesos del nadó i també dubtes de quan són nadons majors de 6 mesos. A més, també té en compte la lactància de bessons o múltiples, nadons prematurs, lactància en tàndem, la reincorporació a la feina, salut de la mare, salut del nadó, com combinar biberó i pit matern, aconseguir una LME (lactància materna exclusiva) entre altres temes que poden afectar l'evolució de la lactància.

També inclou test de lactància que ajuden a prendre decisions en relació a la maternitat: per saber quan el nadó està preparat per menjar sòlids, o si es troba en un bon moment per mamar, o confirmar que la lactància funciona correctament.

 

Mapa d'Entitats Socials de Catalunya

 • Impulsor:

  Taula d'Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya

 • Localidad:

  Barcelona

 • País:

  España

Objetivos

Permet localitzar i contactar les entitats socials del teu entorn.

Descripción

El Mapa d'Entitats Socials permet fer cerques per trobar les entitats socials segons el municipi, comarca, el col·lectiu de persones ateses (gent gran, infants, persones amb discapacitat, etc.), l’àmbit d’intervenció (inserció laboral, dret a l’habitatge, ajuda alimentària, etc.).

Així mateix, permet buscar les entitats més properes a través de la geolocalització, posar-s'hi en contacte i conèixer la federació de la Taula del Tercer Sector a la qual pertany. 

L’app es pot consultar en dispositius IOS i Android.

AirCasting

 • Impulsor:

  HabitatMap

 • Localidad:

  New York

 • País:

  Estados Unidos

Objetivos

Permite visualizar la contaminación atmosférica en tiempo real.

Descripción

Se trata de un dispositivo capaz de detectar de manera precisa el nivel de polución del aire sea donde sea y en tiempo real. Este dispositivo es parte de una red, en la que se pueden conectar otros wearables que permiten registrar los datos del aire y compartirlos entre los usuarios a través de una app.

Permite concienciar al público sobre la contaminación del aire y empoderarle a tomar decisiones sobre su día a día.

Pedius

 • Impulsor:

  Pedius srl

 • Localidad:

  Rome

 • País:

  Italy

Objetivos

Permitir a las personas sordas realizar llamadas telefónicas

Descripción

Se trata de un sistema de comunicación que permite a las personas sordas realizar llamadas telefónicas utilizando tecnologías de reconocimiento y de síntesis de voz. El usuario puede escribir un mensaje para que el receptor lo reciba como una llamada de voz. Gracias al sistema de reconocimiento de voz, el usuario puede recibir la respuesta en forma de mensaje en tiempo real.

Mouse4all

 • Impulsor:

  José Ángel Jiménez Vadillo y Javier Montaner Gutiérrez

 • Localidad:

  Madrid

 • País:

  España

Objetivos

Facilita el acceso a Internet, redes sociales, juegos o cualquier otra aplicación a las personas que tienen dificultad para utilizar una pantalla táctil.

Mejora la calidad de vida, aumenta la autonomía, privacidad y desarrollo personal de estas personas.

Descripción

Mouse4all es una solución de accesibilidad que permite utilizar una tableta o teléfono Android sin tocar la pantalla. Facilita el acceso a Internet, redes sociales, juegos o cualquier otra aplicación.

Está formado por una caja de conexiones y una app Android. Es muy fácil de instalar y se puede utilizar con uno o dos pulsadores, un ratón de bola (trackball) o una palanca (joystick).

Indicado para personas con discapacidad física que tengan dificultad para utilizar una pantalla táctil: parálisis cerebral, lesión medular, tetraplejia, esclerosis múltiple, ELA o enfermedad neuromuscular.

 

Lilo

 • Impulsor:

  Lilo Company

 • Localidad:

  França

 • País:

  Francia

Objetivos

Finançar associacions sense ànim de lucre que desenvolupen projectes solidaris socials i / o amb beneficis per al medi ambient.

Descripción

Amb cada cerca a Lilo, l'internauta guanya una gota d'aigua simbòlica. Després, pot donar les seves gotes als projectes que triï, classificats en quatre categories: medi ambient, social, salut i educació. Lilo transforma a continuació aquestes gotes d'aigua en diners per donar als projectes. L'internauta té la possibilitat de conèixer, per a cada projecte, el nombre de donants, el nombre de gotes recollides, així com la suma total recaptades fins a la data.

Soy Cappaz

 • Impulsor:

  Fundació GMP i Fundació MAPFRE

 • Localidad:

  Madrid

 • País:

  España

Objetivos

Ajudar a que les persones amb discapacitat intel·lectual puguin portar una vida independent, especialment en l'àmbit laboral, i millorar la seva autonomia.

Descripción

Compta amb quatre funcions bàsiques: Calendari, localització mitjançant el GPS, activitats diàries a través de vídeos i servei d'ajuda que permet amb un clic posar en contacte amb la persona de suport que es configuri.

Disponible a Google Play.

Aprendices Visuales

 • Impulsor:

  Asociación Aprendices Visuales

 • Localidad:

  11500 El Puerto de Santa María, Cádiz

 • País:

  Espanya

Objetivos

Proporcionar als nens amb autisme tots els recursos perquè desenvolupin al màxim el seu potencial.

Descripción

Aprendices visuales crea contes que tenen en compte les característiques dels nens amb autisme. Ells són aprenents visuals, per això fan servir els pictogrames, perquè comprenguin millor cada conte. Com una imatge és sempre un reforç, els mateixos contes s'utilitzen amb nens que tenen altres necessitats especials d'aprenentatge o amb pre-lectors. 

Páginas