Alpify

Geolocation

Objetivos

Facilitar les tasques de rescat i de localització dels usuaris als serveis d'emergències.

Alpify

Objetivos

Facilitar les tasques de rescat i de localització dels usuaris als serveis d'emergències.

Una app que

et pot salvar la vida

Descripción

Excursionistes, escaladors, ciclistes de montanya, esquiadors... tots ells tenen una cosa que els uneix. Quina és? Tots ells saben que la seva activitat comporta riscos. Per exemple, lesionar-se lluny d'un nucli urbà pot provocar moment d'angoixa. Aquí és on entra en joc l'aplicació móbil Alpify. L'app té la finalitat de cobrir les esquenes als aficionats dels esports de montanya i facilitar les tasques de rescat gràcies a que es pot geolocalitzar a la persona ferida a través de l'app i posar en alerta al dispositiu d'emergències.

Una vegada s'ha configurat l'usuari l'app, en cas d'emergencia l'ususari haurà de premer el botó vermell de l'app que, atuomàticament, envia un avís d'emergència, al 112 de la comunitat autònoma a on es trobi o directament a Alpify, encarregats de trametre l'avís al 112 corresponent.

 

Logros

L'app ha passat de tenir 70.000 usuaris a l'etapa del llançament a, tres anys és tard, arribar a les 1.6 milions de descàrregues a Espanya i Andorra i un creixement del 60% mensual en usuaris actius.