Primera reunió del nou Consell Assessor de m4Social

12 juliol 2016

Temps de lectura 2 minuts

El passat 6 de juliol va tenir lloc a Barcelona la primera reunió del recentment creat Consell Assessor de m4Social, en la qual els diferents membres d’aquest òrgan van posar en comú les seves visions del sector i del projecte, que s’incorporaran i definiran la filosofia i les línies d’actuació d’aquesta iniciativa.  

En aquesta primera trobada de treball, l’equip de m4Social va presentar el projecte en profunditat, i, seguidament, va iniciar-se un debat amb els nou membres del Consell Assessor: Ricard Faura, Jaume Albaigés, Xavier Pont, Dolors Reig, Lluís Miret, Raúl Sánchez, Esther Subias, Lourdes Muñoz i Genís Roca.

La seva experiència, el seu coneixement i la seva feina en els camps de la tecnologia, de l’emprenedoria i de l’acció social són vitals per nodrir el projecte, perquè es mantingui connectat a la realitat d’aquestes àrees i perquè tingui un impacte positiu en la societat, especialment, en las entitats del tercer sector i en les persones de col·lectius vulnerables.

El consell, que serà periòdicament informat de la progressió de m4Social, es reunirà cada sis mesos per orientar l’estratègia, les aliances, la internacionalització i els camps d’actuació.