m4Social Day 2017

Temps de lectura < 1 minut

La segona edició del m4Social day va posar el focus d’atenció en un dels camps on més feina cal fer en l’àmbit digital, l’accessibilitat. Amb el títol Accessibilitat Digital: Les Tic per a tothom, es van realitzar dues Taules Rodones a l’edifici Imagina Centre Audiovisual de MediaPRO. Unes noranta persones van assistir a la jornada per debatre sobre l’accessibilitat digital i tots ells van rebre la guia pràctica amb casos d’estudi per aprofundir en el disseny d’aplicacions mòbils, pàgines web, apps i continguts digitals accessibles per a tothom.

Aquesta guia, disponible per a tothom online, s’ha elaborat en col·laboració amb les empreses expertes en desenvolupament tant de codi com de continguts accessibles CodeFactory i Àgils Comunicació.

Les taules rodones van ser:

• Quin és l’estat dels criteris d’accessibilitat actuals?

• L’accessibilitat digital en els serveis públics

En ambdós casos es va comptar amb ponents d’alt nivell i totes dues van generar molt interès i un feedback dels assistents molt positiu. Tant és així que l’accessibilitat digital s’ha considerat un eix estratègic de divulgació pel projecte m4social durant el 2018.