Es reuneix el Consell Assessor per explorar les línies estratègiques d’m4Social de cara al futur

28 abril 2017

Temps de lectura < 1 minut

Els membres d’aquest òrgan van compartir les seves visions de futur en el projecte i suggerir possibles vies d’actuació de cara als pròxims anys.

En aquesta trobada, s’ha presentat al consell l’amplitud del projecte d’m4Social que engloba diferents branques o línies d’actuació com son l’m4socialHub, l’m4Social Day, l’m4Social Factory, l’m4Social Academy i l’m4Social Impact. Després de la presentació va ser moment d’obrir el debat entre els membres del Consell Assessor: Ricard Faura (@ricardfaura), Jaume Albaigés (@jaume_albaiges), Xavier Pont (@xavierpont72), Lluís Miret (@lluismiret), Raúl Sánchez (@rsanchezadell), Esther Subias (@esthersubias), Lourdes Muñoz (@lourdesmunoz) i Genís Roca (@RocaSalvatella).

El coneixement i l’experiència dels membres del consell als àmbits de la tecnologia, l’emprenedoria i l’acció social són vitals per a contribuir en el desenvolupament del projecte d’m4Social. El seu assessorament és clau perquè el projecte estigui connectat a la realitat d’aquests àmbits per poder generar canvis positius a la societat, a les entitats del tercer sector i sobretot en les persones de col·lectius vulnerables.