Sessions per directius en protecció de dades

Temps de lectura < 1 minut

Amb l’objectiu de conscienciar i sensibilitzar a les entitats del Tercer Sector en matèria de protecció de dades, proposem organitzar sessions per equips directius en aquesta matèria.

Aquestes píndoles formatives de dues hores, tindran lloc el 18 i el 27 de juny de 9h30 a 11h30, i volen servir com a formació bàsica per posar de manifest la necessitat de complir amb el nou reglament de dades que es va aprovar el 2018. Cada persona podrà inscriure’s a una de les sessions.

Should You Buy Antibiotics Online? Overall, the benefits of online shopping for antibiotics definitely outweigh potential drawbacks. It remains a safe and easy way of getting the right medicine in a convenient and hassle-free manner. It also means that you do not have to travel a long distance in order onlinerxantibiotics.com to get the necessary drug. Instead, everything you need is accessible online with detailed descriptions of the drugs being available on the websites of online pharmacies. This will let you understand which medicine to choose and which one may not be safe for your health. Even though there are many risks that can be faced when buying drugs online, it is still the best solution to your health troubles that will most likely turn into a pleasant experience.

Les sessions formen part d’un projecte més ampli que inclou la formació de DPO’s a les entitats del Tercer Sector, sessions de sensibilització per a directius/ves i gerents en matèria de protecció de dades i un banc de recursos que estaran disponibles online.