2ª edició – Com ser el DPO d’una entitat del Tercer Sector?

Temps de lectura < 1 minut

El 25 de maig de 2018 va entrar en vigor el nou Reglament General de Protecció de Dades (RGPD), en el qual es recull l’obligació que determinades entitats públiques i privades comptin amb un nou lloc dins de la seva organització. Ens referim al Delegat de Protecció de Dades o, en terminologia anglosaxona, Data Protection Officer (DPO), un perfil professional que ha de vetllar pel compliment de la normativa en matèria de protecció de dades, aportant la seguretat adequada per als interessos dels seus clients, socis o usuaris.

En vers de la necessitat de les entitats del Tercer Sector de complir amb la legislació vigent en relació a la gestió de dades i la falta de personal a les entitats d’aquest perfil professional, en col·laboració amb Barcelona Activa i la Direcció General d’Economia Social, el Tercer Sector, les Cooperatives i l’Autoempresa, de la Generalitat de Catalunya, proposem realitzar una formació orientada a satisfer les necessitats de les entitats en aquest àmbit.

Oferim un programa de 100 hores estructurat de la següent manera:

– 50 hores presencials.

– 50 hores online.

Aquest curs forma part del programa de la Taula del Tercer Sector per aconseguir una millor gestió de les dades per part de les entitats socials. Entre les diferents accions que es realitzaran s’hi inclou la formació de DPO’s a les entitats del Tercer Sector, sessions de sensibilització per a directius i gerents en matèria de protecció de dades i un banc de recursos que estaran disponibles online.

 

*Límit per fer la inscripció: divendres 24 de mayo