4YFN i Mobile World Congress 2020

Temps de lectura < 1 minut

Des de fa més de 4 anys la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya col·labora de forma activa amb la Fundació Mobile World Capital Barcelona a través del projecte m4Social. Aquesta col·laboració inclou diverses línies d’actuació de les quals la més rellevant és la participació de les entitats socials a l’esdeveniment tecnològic més important del món, el Mobile World Congress, i al que acull el talent innovador de les startups, el 4YFN.

Aquest any i a causa del context generat entorn de l’expansió del coronavirus no serà possible la celebració d’aquests esdeveniments i per tant queden cancel·lades totes les activitats que m4Social havia preparat i que, parafrasejant a l’organització, teníem la certesa que conformaven el millor programa que mai s’havia proposat.

En primer lloc volem mostrar el nostre suport i gratitud a l’organització per seguir-nos oferint l’oportunitat de participar en aquests esdeveniments i de seguir aportant la nostra visió social en l’àmbit tecnològic. També volem agrair especialment a tots aquells que formàveu part del nostre programa d’activitats, representants de les entitats socials i socis i col·laboradors del projecte m4Social.

Des de la Taula i m4Social seguirem treballant perquè totes aquestes experiències en l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat a les que donen resposta les entitats socials, puguin disposar dels espais de difusió i d’oportunitats més significatius.
Moltes gràcies a tots per la vostra col·laboració i treballarem perquè la participació al Mobile World Congress del 2021 sigui un èxit.