Estudi sobre l’estat de la digitalització al Tercer Sector

Temps de lectura < 1 minut

El pròxim 3 de febrer a les 09:30h presentarem l’estudi sobre l’Estat de la Digitalització al Tercer Sector, un document que dibuixa una fotografia de l’impacte de les TIC i el seu grau d’adopció en les organitzacions socials, però que també vol respondre a dues qüestions: les entitats socials estan incorporant la transformació digital a llarg termini i en quines àrees necessiten suport per ser més madures digitalment.

>> Podràs seguir l’esdeveniment en directe a l’enllaç a la dreta de la pantalla.

Programa_m4Social

A través d’aquest estudi volem prendre la temperatura al Tercer Sector sobre com està utilitzant la tecnologia i quines necessitats tenen les entitats per desenvolupar la seva capacitat innovadora. L’objectiu de l’estudi és conèixer la digitalització de les entitats socials per saber com la tecnologia ajuda en el desenvolupament de la seva acció social. L’informe vol esdevenir un baròmetre sobre l’estat de la digitalització a les entitats del Tercer Sector de Catalunya.

A través de l’estudi volem identificar les fortaleses i les mancances de les entitats del Tercer Sector en les següents àrees relacionades amb la transformació digital:

  • La cultura organitzativa, el lideratge i el talent.
  • Orientació a la persona usuària i sostenibilitat de l’entitat.
  • Seguretat informàtica i protecció de dades.
  • Comunicació: Màrqueting i continguts digitals.