Promoció m4Social – Fundació puntCAT

Temps de lectura < 1 minut

Voleu millorar la presència digital de la vostra entitat? Si el català és la llengua de la vostra entitat i de les persones per les quals treballeu, el .cat és el vostre domini!

Per què disposar d’un domini .cat?

• El domini és una de les variables que els cercadors tenen en compte a l’hora de posicionar una determinada pàgina en els seus rànquings. Si el nostre públic objectiu és de parla catalana, disposar d’un domini .cat ajuda a millorar el posicionament en els cercadors i per tots els navegadors configurats amb el català com a llengua predeterminada.

• Oferir els continguts amb un domini basat en la llengua ajuda a millorar la qualitat de les visites al web.

• Amb l’objectiu de millorar el posicionament també és molt important tenir la web allotjada a servidors amb IPs el més properes possibles, sent les ubicades a Espanya les que ofereixen un millor retorn per al posicionament.

Des de Fundació puntCAT posen a disposició de les entitats sense ànim de lucre una promoció que inclou domini i hosting per 40€/any, o només el domini .cat per 6€/any i que comptarà amb el suport de l’equip de m4Social en el procés d’adquisició i instal·lació en cas que ho necessiteu. Si esteu interessats ompliu el següent formulari.

OMPLIR FORMULARI