Technovation Challenge

Temps de lectura < 1 minut

El Technovation Challenge és el concurs internacional de tecnologia i emprenedoria per a noies d’entre 10 i 18 anys de tot el món, que els dóna l’oportunitat de convertir-se en emprenedores i líders de tecnologia. Des de 2010, més de 10,000 nenes de 78 països han participat en el programa.

Perquè les participants tinguin les habilitats necessàries per saber desenvolupar una aplicació s’organitzen tallers en els quals, mitjançant la resolució de reptes, les participants adquireixen les nocions tecnològiques que necessiten.

Durant les setmanes de preparació, les participants treballen en equip i superen quatre fases creatives, basades en el pensament creatiu (design thinking): identificació del problema a solucionar, desenvolupament de la solució tecnològica, elaboració d’un pla de negoci relacionat amb el aplicació i presentació del projecte.

L’Associació Espiral, Educació i Tecnologia és l’ambaixadora regional del Technovation i en aquesta edició, a més de rebre el suport de m4Social, ha comptat amb el del Programa María de Maeztu DTIC-Universitat Pompeu Fabra, HP, Silicon Valley Foundation, Cisco, MindConnex, Letgo, Vodafone, Everis, Editorial Destino, Planeta i Crónica, el Consolat general dels Estats Units a Barcelona, la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Català de les Dones.