Es celebra la final del Programa Technovation 2018 a Catalunya

22 maig 2018

Temps de lectura < 1 minut

El passat dissabte 19 de maig, el campus de la Ciutadella de la Universitat Pompeu Fabra va acollir la Barcelona Regional Pitch, final del Programa “Technovation Challengea Catalunya.

Enguany, fins a 307 noies d’entre 10 i 18 anys distribuïdes en 40 equips de dos a cinc estudiants, han treballat durant 12 setmanes en la creació d’una aplicació mòbil que resolgui un problema social del seu entorn proper. Cada equip ha comptat amb el suport d’una mentora (65 en total), que les han acompanyat a través d’un itinerari prèviament establert. Cada equip ha lliurat l’app i un pla de negoci.

Les joves van defensar els seus projectes davant d’un jurat professional en diferents aules i es van aplegar en la sala d’actes per conèixer-ne el veredicte. Els cinc equips guanyadors van ser: Open Minds, Cool Girls, Family Go, JAM3 i BFIS Sophmores. Tots cinc participaran en la semifinal mundial, i en cas de guanyar-la, passarien a la gran final que tindrà lloc a Silicon Valley, als Estats Units.

L’Associació Espiral, Educació i Tecnologia és l’ambaixadora regional del Technovation i en aquesta edició, a més de rebre el suport de m4Social, ha comptat amb el del Programa María de Maeztu DTIC-Universitat Pompeu Fabra, HP, Silicon Valley Foundation, Cisco, MindConnex, Letgo, Vodafone, Everis, Editorial Destino, Planeta i Crónica, el Consolat general dels Estats Units a Barcelona, la Secretaria de Telecomunicacions, Ciberseguretat i Societat Digital de la Generalitat de Catalunya i l’Institut Català de les Dones.

 

Podeu veure la galeria d´’imatges de la jornada en aquest enllaç: Galeria imatges Technovation 2018