Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Decidim Fest 2024

23 octubre - 25 octubre

Decidim Fest 2024

En un context de crisi climàtica, Decidim.org, l’Ajuntament de Barcelona i Canòdrom organitzen una nova edició dels debats Decidim.

Els interrogants que s’obren al voltant de la relació entre ecologia, democràcia i tecnologia són molts: Quin paper pot jugar la tecnologia per a afrontar la crisi ecològica? Quins són els riscos i oportunitats en l’ús d’aquestes tecnologies? Com podem transitar cap a societats ecològicament i socioeconòmicament desitjables de manera democràtica? Quin tipus d’institucions polítiques calen per a gestionar democràticament la transició? Quin és el paper de les comunitats en tot això? Com imaginem les societats postcapitalistes?

Amb el lema “Ecologia, Tecnologia i Democràcia. Un altre futur és possible”, Decidim Fest 2024 explorarà com la tecnologia pot ajudar contra el canvi climàtic.

Decidim Fest és gratuït i obert a la comunitat. L’esdeveniment tindrà lloc del 23 al 25 d’octubre, al Canòdrom – Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica (C/ Concepció Arenal 165, Barcelona). Aquest any no hi haurà streaming.

Consulta més informació.

Mostra els detalls

Inici:
23 octubre
Finalització:
25 octubre
https://meta.decidim.org/conferences/DecidimFest24?locale=ca

Recinte

Canòdrom – Ateneu d’Innovació Digital i Democràtica
Carrer de Concepción Arenal, 165, 08027 Barcelona
Barcelona, Barcelona 08027
Veure web