Ajuda’ns a identificar casos d’ús d’IA per part de les administracions públiques

21 novembre 2023

Temps de lectura < 1 minut

Des de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, a través de m4Social i conjuntament amb KSNET, volem conèixer quins sistemes d’intel·ligència artificial i processos de decisió automatitzats s’estan utilitzant per part de les administracions públiques de Catalunya.

L’objectiu és crear un repositori i ajudar a les entitats socials i a la ciutadania a entendre l’impacte d’aquesta tecnologia en l’accés als drets socials.

Per fer-ho, però, necessitem la teva ajuda: si coneixes casos d’ús d’IA, omple el qüestionari que trobaràs en aquest enllaç.

No és obligatori respondre totes les preguntes (únicament algunes molt bàsiques són de resposta obligatòria), però seria ideal que comparteixis tot allò que sàpigues sobre els algoritmes per a poder crear un repositori complet, detallat i, sobretot, útil. Particularment, t’agrairíem que responguis amb el màxim detall possible la primera pregunta ‘Descripció’.

La teva veu pot marcar la diferència i ajudar-nos a liderar una iniciativa innovadora: crear, ben aviat, un radar d’algoritmes d’IA i processos de decisió automatitzats.

Imatge creada amb IA