Arrenca la quarta edició dels plans de transformació digital

14 maig 2024

Temps de lectura < 1 minut

Aquesta setmana s’ha fet el tret de sortida a la quarta edició dels plans de transformació digital, projecte organitzat per m4Social amb el suport d’Enginyers Voluntaris i la Fundació Mi grano de arena. L’objectiu del programa és posar en contacte professionals qualificats i entitats socials per acompanyar-les en el seu procés d’elaboració d’una estratègia de transformació digital i adoptar la innovació i la tecnologia en la seva gestió, des d’un punt de vista estratègic.

Després d’un procés de selecció que s’ha allargat un parell de mesos i on hi han participat 18 entitats, se n‘han seleccionat 4 per tal d’aprofitar aquesta experiència que durant vora sis mesos els permetrà consolidar la transformació dels processos interns de l’entitat i optimitzar-los.

Saó Prat, Sinergia Social, Fundació Ajuda i Esperança i Fundació +Tu són les entitats que durant els propers mesos analitzaran el seu estat i treballaran de la mà d’un enginyer o enginyera voluntària amb qui es reuniran periòdicament per millorar el seu model operatiu. Es tracta, doncs, de veure com es relacionen les persones, els processos i la tecnologia dins de l’organització, per augmentar-ne la seva eficiència i efectivitat, millorar els seus serveis i assolir un major nivell de confiança, transparència i impacte social.

Les tres edicions anteriors han permès formar part del projecte i, per tant, iniciar la transformació digital, a una vintena d’entitats socials que n’han fet una valoració molt positiva un cop finalitzat el projecte.