Cerquem proveïdor: radar d’algoritmes d’intel·ligència artificial

11 abril 2023

Temps de lectura < 1 minut

La Taula del Tercer Sector, a través de m4Social, llança una licitació per a la creació d’un radar d’algoritmes d’intel·ligència artificial i processos de decisió automatitzats que tinguin una relació directa amb l’accés a drets socials de la ciutadania de Catalunya.

La licitació planteja identificar quins mecanismes de decisió automatitzats s’estan utilitzant al territori per part de les diferents administracions i quins són els col·lectius sobre els quals tenen més impacte. Consulta tots els detalls de l’anunci de licitació aquí.

L’objectiu de la Taula, a través del projecte m4Social, és proporcionar informació clara i completa sobre l’impacte d’aquesta tecnologia en l’accés als drets socials a Catalunya. El document vol servir també per analitzar l’efecte que la IA pot tenir en la nostra societat i, més concretament, en l’àmbit social i del Tercer Sector, per inspirar els agents del sector i dotar-los de major coneixement i eines d’incidència.

El termini de presentació d’ofertes i de la documentació finalitza el 25 d’abril de 2023. Cal enviar la informació corresponent a projectes@m4social.org amb l’assumpte LIC 01/2023.