Congrés de Transformació Digital del Tercer Sector Social de Catalunya

21 juny 2023

Temps de lectura < 1 minut

El pròxim 11 de juliol, des de la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, a través del projecte m4Social i en col·laboració amb Fundación Telefónica, organitzem el ‘Congrés de Transformació Digital del Tercer Sector Social de Catalunya’ al Hub Social (c/ Girona, 34, 08010 – Barcelona).

L’objectiu de la jornada és reflexionar sobre les tendències i tecnologies emergents que poden potenciar la nostra acció social i prendre el pols a l’estat de digitalització del tercer sector social a Catalunya i en l’àmbit global. A més, l’11 de juliol també posarem el focus en la intel·ligència artificial i la ciberseguretat com a palanques que estan impulsant els canvis més revolucionaris en la nostra societat i la seva aplicació a la millora de l’atenció a les persones en situació de vulnerabilitat.

No t’ho perdis!
Inscriu-te aquí.

L’accés és gratuït, però la inscripció prèvia és imprescindible.

D’altra banda, durant el Congrés també volem donar a conèixer bones pràctiques i projectes que esteu impulsant des de les entitats socials i que posen la tecnologia al servei de les persones i la societat.

Si creus que el teu projecte pot encaixar, presenta’l en aquest enllaç!

T’esperem al Congrés de Transformació Digital del Tercer Sector Social de Catalunya!

Congrés Transformació Digital Tercer Sector