Conveni amb l’ESCI-UPF per promoure la innovació del Tercer Sector Català

16 octubre 2018

Temps de lectura 2 minuts

Dilluns 15 d’octubre, la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i l’ESCI-UPF han signat un conveni de col·laboració per promoure la innovació i l’enfortiment del Tercer Sector social. La iniciativa, sorgeix en el marc de la formació d’Agents d’Innovació que començarà el 30 d’octubre i que s’acreditarà com a curs d’especialització per la institució acadèmica.

Aquesta formació que ofereix la Taula del Tercer Sector, a través del projecte m4Social en col·laboració amb Induct, busca promoure la innovació entre les federacions de la taula i contribuir així, a la millora en l’atenció a les persones i la seva acció social.

El conveni l’han signat a la seu la Taula d’entitats del Tercer Sector el director general de l’ESCI-UPF, Nacho Dualde, i la presidenta de la Taula, Francina Alsina. A l’acte de signatura també hi han assistit el coordinador de m4Social dins la Junta directiva de la Taula Adolf Díaz, la gerent de la Taula del Tercer Sector, Marta Soler, el director de formació contínua i director de la Càtedra MANGO d’RSC, Xavier Carbonell i el profesor de l’ESCI-UPF i CEO d’Induct, Joan Ras.

La Presidenta de la Taula ha manifestat la voluntat de treballar a través de m4Social per aconseguir un Tercer Sector més innovador en el desenvolupament de la seva missió. Adolf Díaz ha remarcat també la voluntat de reduir les desigualtats tecnològiques existents entre les més de 3.000 entitats que representa la Taula a través de les seves federacions membre.

Futures col·laboracions

La signatura d’aquest conveni representa un punt de partida per futures possibles col·laboracions entre les entitats.