Conveni amb la Fundació puntCAT per promoure la digitalització i l’enfortiment del Tercer Sector Català

20 abril 2018

Temps de lectura 2 minuts

Avui divendres 20 d’abril, la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i la Fundació puntCAT han signat un conveni de col·laboració per promoure la digitalització i l’enfortiment del Tercer Sector social. La iniciativa, sorgida a partir de la col·laboració durant el 2017 de la Fundació puntCAT amb el projecte m4Social per l’elaboració de la Guia d’Accessibilitat Digital que es va editar en el marc del m4Social day, s’extén al 2018 amb l’objectiu de realitzar noves accions conjuntes.

El conveni l’han signat a la seu la Taula d’entitats del Tercer Sector el president del patronat de la Fundació puntCAT, Carles Salvadó, i la presidenta de la Taula, Francina Alsina. A l’acte de signatura també hi han assistit el coordinador de m4Social dins la Junta directiva de la Taula Adolf Díaz, la directora adjunta de la Fundació puntCAT Mercè Salvat i l’equip tècnic del projecte m4Social.

La Presidenta de la Taula ha manifestat la seva voluntat d’oferir i difondre els recursos en innovació digital a les entitats socials catalanes. Adolf Díaz ha remarcat també la voluntat de reduir les desigualtats tecnològiques existents entre les més de 3.000 entitats que representa la Taula a través de les seves federacions membre.

Promoció per entitats socials i col·laboració amb m4Social

Una de les accions que s’emmarquen dins del conveni és la tasca de difusió i acompanyament per les entitats que farà m4Social de la promoció de la Fundació puntCAT que ofereix un domini .cat i hosting per 40€/any, o només el domini .cat per 6€/any. En aquest enllaç podeu consultar més informació.

Futures col·laboracions

La signatura d’aquest conveni representa un punt de partida per futures possibles col·laboracions entre les entitats durant el present any.