Crear la teva pàgina web en tres dies és possible amb esTICenllaçat

14 maig 2021

Temps de lectura 2 minuts

esTICenllaçat és un programa impulsat pel CTecno juntament amb la Fundació migranodearena, que fa de pont tecnològic entre empreses TIC i entitats de l’Economia Social i Solidària (ESS) de Catalunya. L’objectiu principal és millorar l’accés i la capacitació en les TIC de l’ESS a través de l’expertise i el voluntariat corporatiu d’empreses.

Sota aquest propòsit, la Fundació .Cat se suma a la iniciativa oferint un programa de co-creació de pàgines web per tal de donar presència online a aquelles entitats del tercer sector que no en tenen a través d’una formació gratuïta en WordPress bàsic. 

 

En què consisteix el programa? 

Totes les entitats seleccionades co-crearan una pàgina web juntament amb un equip de la Fundació .Cat. La metodologia consistirà en: 

1. Oferir una formació especifica per a desenvolupar el web en WordPress (nivell bàsic).
2. Capacitar al responsable de cada ONG per poder gestionar el web de forma autònoma una vegada finalitzi el programa.

3. Fer acompanyament previ, durant i després del projecte.

Aquesta formació es repartirà en 3 sessions de 2h 30 min.

No és necessari tenir experiència prèvia en WordPress ni en creació de pàgines web per assistir a la formació, però és recomanable que dins del vostre equip, assisteixi la persona amb el perfil més tecnològic.

La producció del web és totalment gratuïta per l’entitat, i en el cas que aquesta hagi de donar d’alta el domini .cat o l’allotjament, s’oferiran preus molt simbòlics gràcies a estar adherits al programa.

 

Requisits de participació: 

1. Es pot presentar qualsevol entitat sense ànim de lucre, degudament inscrita en el registre competent sota la forma jurídica d’associació, fundació o cooperativa d’iniciativa social, amb domicili a Catalunya, comunitat Valenciana i Balears.

2. Destinat a entitats sense presència online, és a dir, sense pàgina web i a entitats amb pàgina web obsoleta que volen crear un web des de zero (és a dir, no es treballarà sobre la web actual, sinó, que es crearà una web nova).

4. Les entitats hauran de treballar amb WordPress.

5. Les entitats seleccionades hauran d’obtenir un domini .cat i realitzar el web en Català (com a mínim). Això és compatible amb altres dominis que poden ser redirigits i no exclou de poder tenir diversos idiomes al web, a més a més del català.

6. Si l’entitat no té cap web, la Fundació .cat també pot gestionar l’allotjament.

(*) Si ets una entitat del Tercer Sector i només t’interessa rebre la formació en WordPress, serà imprescindible tenir o adquirir un domini .Cat.

 

Agenda: 

Serà imprescindible assistir a les 3 sessions formatives de dos hores i mitja cada sessió, repartides en els següents dies: 

2 de juny 2021: primera sessió formativa de 12:30h a 15h – online

9 de juny 2021: segona sessió formativa de 12:30h a 15h – online

16 de juny 2021: tercera sessió formativa de 12:30h a 15h – online

 

Com participar? 

Les entitats interessades que compleixin els requisits hauran d’omplir el formulari exposat a continuació: https://bit.ly/3usWDop 

Més info: http://www.esticenllacat.cat/co-creacio-duna-pagina-web-amb-puntcat/