Descomptes de MailChimp per entitats sense ànim de lucre

25 juny 2018

Temps de lectura 2 minuts

L’Email marketing o el màrqueting per correu electrònic és una eina important que ens permet arribar als nostres usuaris de manera directa. És tracta d’un màrqueting no intrusiu ja que és el propi receptor qui tria formar part de la nostra base de dades.

MailChimp és, des de fa anys, la principal plataforma màrqueting per correu electrònic utilitzada. Es possible que a la vostra entitat ja l’estigueu fent servir, i que per tant conegueu els seus avantatges: permet crear diferents llistats de subscriptors o afiliats, gestionar les campanyes i els “autoresponders”, que són correus electrònics que es disparen de manera automàtica en els intervals de temps que triem i per a les funcions que considerem.

MailChimp, com altres productes que us hem anat mostrant al nostre hub, ofereix diversos descomptes per a organitzacions sense ànims de lucre. Per sol·licitar-ne, primer cal enregistrar-se per crear un compte.

Descomptes d’un 15% per a organitzacions sense ànims de lucre acreditades

Les entitats que no són als EE.UU, hem d’enviar un correu electrònic a billing@mailchimp.com amb l’enllaç del nostre portal web, escrivint a l’assumpte “Solicitud de descuento para organizaciones sin fines de lucro internacionales” i afegint el nostre nom d’usuari de MailChimp en el cos del correu. Mailchimp entrarà en un procés de verificació per avaluar si a la organització li correspon el descompte. Si tenen dubtes poden sol·licitar-nos un comprovant addicional que ho acrediti.

Descompte de seguretat d’un 10%

Per altra banda, MailChimp també ens fa un descompte si per guanyar seguretat volem configurar la doble autenticació al teu nostre compte de MailChimp. Amb la doble autenticació són necessàries dues formes d’identificació per iniciar la sessió al compte de MailChimp: les nostres dades d’inici de sessió i una clau d’accés extra generada per una aplicació de doble autenticació com Google Authenticator o SMS de autenticación bifactorial.

Cal tenir en compte que el nostre compte de MailChimp pot estar connectat a Facebook, Google, Instagram o altres, però els descomptes només seran aplicables a les funcions que no involucren a terceres parts i mai es podran aplicar amb caràcter retroactiu.


Fonts:

https://mailchimp.com/es/help/about-mailchimp-discounts/