El Domini .cat facilita la presència en línia per a les entitats sense ànim de lucre

18 juny 2024

Temps de lectura 2 minuts

Amb l’objectiu de promoure una bona identitat digital i facilitar la presència en línia de les entitats sense ànim de lucre, el domini.cat ofereix una oferta específica per a entitats.

El domini .cat no només proporciona una adreça web fàcilment identificable, sinó que també inclou diversos avantatges i serveis pensats per a les necessitats específiques d’aquestes organitzacions.

Avantatges del Domini .cat per a entitats: 

Les entitats que opten per un domini .cat poden beneficiar-se de diverses característiques exclusives:

  1. Independència digital i exclusivitat: Un domini .cat ofereix una identitat única, independent de les polítiques de xarxes socials i serveis gratuïts, permetent a l’entitat ser l’única propietària del seu contingut.
  1. Privacitat i seguretat garantides: Un domini .cat assegura un entorn digital segur i lliure de riscos.
  1.  Millora del SEO i visibilitat: Un domini .cat ajuda a posicionar la web de l’entitat de manera més eficaç en els motors de cerca per a cerques realitzada en català.
  1. Credibilitat i confiança: La identificació amb la comunitat catalana aporta una capa addicional de credibilitat i confiança per als usuaris i membres de l’entitat.
  1. Suport i assessorament: L’equip del domini .cat ofereix assessorament tècnic i suport per a la gestió del domini, garantint una experiència sense problemes per a les entitats.

Com registrar un Domini .cat per a la meva entitat?

El procés de registre és senzill i àgil. Les entitats interessades només han de visitar la pàgina web domini.cat/entitats i seguir els passos indicats per obtenir el seu domini .cat. L’equip de suport està disponible per resoldre qualsevol dubte i oferir l’ajuda necessària durant el procés.

En resum, el domini .cat no només ofereix una presència web diferenciada per a les entitats, sinó que també proporciona una sèrie de serveis i avantatges que ajuden aquestes organitzacions a prosperar en el món digital i a posicionar-se millor a Internet.

Per a més informació i per començar el procés de registre, visiteu domini.cat/entitats.