L’Internet de les coses arriba als habitatges socials. Ja pots veure el vídeo!

29 juny 2018

Temps de lectura < 1 minut

Un dels projectes en el que m4Social esta col·laborant enguany és el projecte de sensorització d’habitatges socials. Es tracta d’un projecte d’incorporació de l’Internet de les coses a l’àmbit domèstic per tal de millorar l’eficiència energètica en la gestió d’habitatges socials.

Les fundacions que estan participant en aquesta prova pilot són la Fundació Iniciativa Social, la Fundació Privada Hàbitat 3  i la Fundació Privada Foment de l’Habitatge Social, totes integrades a la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya. Per altra banda companyia d’infraestructures de telecomunicacions Cellnex Telecom és qui treballa en la incorporació de l’Internet de les coses en els habitatges. Amb aquest projecte, la Taula d’entitats vol impulsar un avanç en la transformació digital del Tercer Sector.

El mes passat us explicàvem que havia finalitzat la instal·lació de sensors als habitatges socials, i des de avui, les entitats ja disposen d’un software de visualització i de gestió de les dades.

Vídeo de presentació del projecte

Us presentem el nou vídeo de presentació del projecte realitzat conjuntament amb Cellnex.