Kit Digital: un programa que pot ajudar la teva entitat a assolir la maduresa digital

9 març 2022

Temps de lectura 2 minuts

La digitalització és ja imprescindible en l’entorn laboral, però no totes les entitats i empreses compten amb capacitat econòmica suficient per portar a terme certs canvis i transformacions. Segons l’índex DESI, un estàndard europeu que mesura la digitalització dels països, l’Estat espanyol ocupa la posició 16 de 27 amb relació a la integració de la tecnologia digital en les empreses. És, també, l’assignatura pendent de la teva entitat? 

En aquest context neix el programa Kit Digital, una iniciativa del Govern de l’estat espanyol que té com a objectiu impulsar la digitalització bàsica d’entitats, petites empreses, microempreses i autònoms i acompanyar-los en l’adopció de solucions digitals que augmentin el seu nivell de maduresa digital. 

A partir del 15 de març, ja és possible inscriure’s a la primera convocatòria per ser beneficiari d’un bo digital. Les ajudes estan orientades a empreses de qualsevol sector o tipologia de negoci, que tinguin entre 10 i 49 treballadors. L’entitat beneficiària rebrà un import de fins a 12.000€ que podrà bescanviar per diferents solucions de digitalització del programa Kit Digital. Entre les opcions, s’inclou la creació d’un lloc web; la millora del posicionament; la gestió de xarxes socials; serveis de business intel·ligent i analítica; solucions de ciberseguretat, o la digitalització del flux d’emissió de factures electròniques

Kit Digital: un programa que pot ajudar la teva entitat a assolir la maduresa digital

El primer pas per sol·licitar l’ajut és fer el registre a la plataforma Acelera Pyme i fer els tests d’avaluació de Maduresa Digital per saber en quin punt de digitalització es troba la teva entitat i identificar en quines àrees has d’invertir. Un cop s’aprovi l’ajuda, podràs seleccionar les solucions digitals que necessitis i l’agent digitalitzador què més t’interessa que faci la tasca al web. Al programa participen tota una sèrie d’empreses tecnològiques que disposen de serveis tecnològics i volen oferir-los a les empreses i autònoms que ho sol·licitin dins del programa Kit Digital. 

El termini per presentar sol·licituds estarà obert durant 6 mesos, és a dir, fins al 15 de setembre a les 11h, o fins que el pressupost quedi exhaurit. Així, si necessites fer un pas endavant en digitalització, prepara’t per sol·licitar l’ajuda i fes-ho l’abans possible per poder-te beneficiar de les solucions que el programa Kit Digital posa al teu abast.