La Diputació de Barcelona organitza un curs sobre digitalització als serveis socials

8 juliol 2016

Temps de lectura < 1 minut

La Diputació de Barcelona ha organitzat els dos últims dies un curs sobre digitalització als serveis socials, al marc de las seva escola d’estiu del àrea de Benestar Social.

El curs ha estat dirigit a persones de l’àmbit social (professionals, personal d’entitats, estudiants universitaris…) amb l’objectiu de donar a conèixer els models i tendències actuals en digitalització d’organitzacions, així com eines TIC per millorar l’eficàcia de les entitats i d’optimitzar el temps dels professionals que treballen en elles.

Aquest taller, al qual ha col·laborat com a formador la Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i en què han col·laborat com a experts Roca Salvatella i K-Government, va en consonància amb els objectius de la iniciativa m4Social. La formació total ha estat de 8 hores i ha consistit en una part teòrica de transformació digital i una altra -més pràctica- d’habilitats digitals, enfocada a dotar de recursos pràctics als assistents perquè puguin millorar les seves habilitats digitals en diferents àmbits relacionats amb la Societat de la Informació. Les línies bàsiques s’han enfocat a l’ús de serveis online per poder editar de manera col·laborativa documents, compartir-los de forma segura, emmagatzemament al núvol, edició d’arxius d’imatge i multimèdia, productivitat, etc.