Pot la simplificació digital afavorir la relació entre l’administració i les entitats socials?

10 octubre 2022

Temps de lectura < 1 minut

La Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, a través de m4Social, el seu projecte d’innovació digital en l’àmbit social, organitza en col·laboració amb Lafede.cat – Organitzacions per a la Justícia Global la jornada ‘La simplificació digital en l’administració pública: propostes de les entitats socials’, que tindrà lloc el proper dijous 24 de novembre a l’Auditori de la Universitat Pompeu Fabra Poblenou (Carrer Roc Boronat, 138, Barcelona). 

L’acte servirà per a reflexionar sobre l’actual procés de digitalització de l’administració pública, que suposa una gran oportunitat per a facilitar l’atenció a les persones i simplificar els procediments administratius per a les entitats socials.

A la jornada es presentaran els estudis realitzats per m4Social i Lafede.cat amb l’objectiu d’analitzar i donar resposta als reptes d’aquest nou paradigma digital. També, es compartiran bones pràctiques i se celebrarà una taula rodona amb veus expertes sobre com la digitalització ha d’afavorir la relació entre l’administració i les organitzacions socials.

Imprescindible inscripció prèvia.

Ben aviat, més informació.

Fotografia: Paola de Grenet.

La Taula del Tercer Sector i Lafede.cat conviden a reflexionar sobre com la simplificació digital pot afavorir la relació entre l’administració i les entitats socials