m4Social al Mobile World Congress 2021

21 juny 2021

Temps de lectura < 1 minut

El proper de 1 de juliol, de 14 a 16h, ens podràs trobar a la nova edició del Mobile World Congress 2021, a l’estand de la Fundació Mobile World Capital Barcelona.

Aquest any parlarem de la transformació digital al tercer sector i es presentaran diversos projectes de digitalització desenvolupats per organitzacions socials com Fundesplai, Associació Benestar i Desenvolupament, Suara Cooperativa i CET Terres de l’Ebre.

Mira el programa: 

Els projectes de digitalització desenvolupats per entitats socials que es presentaran són el següents: 

  • DIGITALIZACIONG de Fundesplai i Fundación Esplai Ciudadanía Comprometida. És un projecte per a l’acompanyament a entitats socials que iniciïn el seu procés de transformació digital. El projecte ofereix una primera anàlisi i diagnòstic d’entitats de tot l’estat espanyol, per després fer una selecció d’un màxim de 15 organitzacions que rebran formació i acompanyament en les primeres fases del seu procés de transformació digital perquè incorporin eines i metodologies que els permetin complir amb major eficàcia els seus objectius.
  • TRIPAPP de l’Associació Benestar i Desenvolupament (ABD)TripApp és una app dissenyada per reduir diversos dels riscos associats al consum de les substàncies psicoactives.
  • ACOMPANYAMENT PSICOSOCIAL A DISTÀNCIA (SUARA A CASA) de Suara CooperativaVideoconferències amb psicòlegs, coaches o fisioterapeutes per a ajudar-te durant el confinament i la crisis COVID-19.
  • APP CUIDEM AMPOSTA de CET Terres de l’Ebre. La marca “Cuidem Amposta” engloba un seguit d’accions per responsabilitzar a la ciutadania sobre la neteja de la ciutat.

 

T’esperem a l’estand de la MWC2021! 

També es retransmetrà via streaming al canal de Youtube d’m4Social.