Millora les teves competències digitals amb els cursos de digitalització d’Ilunion

11 juliol 2024

Temps de lectura < 1 minut

m4Social ha organitzat aquesta setmana una sessió informativa dels cursos de digitalització que impulsa Ilunion gràcies al finançament de Fundae (Fundación Estatal para la Formación en el Empleo) destinada principalment al personal professional de les entitats socials. 

El programa formatiu, que és gratuït i accessible i s’allargarà fins a juny de 2025, es reparteix en set càpsules independents de quatre hores de durada cadascuna amb els següents temes:

  • Ciberseguretat
  • Elaboració de continguts digitals
  • Tràmits amb l’administració pública mitjançant la signatura digital
  • Millora de la productivitat amb Microsoft 365
  • Treball col·laboratiu amb eines del núvol
  • Resolució de problemes senzills
  • Tendències en l’ús de les tecnologies digitals

Aquests cursos s’impartiran en format virtual i podran ser realitzats amb tutor o tutora o sense. Els continguts han estat dissenyats de forma molt pràctica i senzilla, i són accessibles per a persones amb discapacitat (certificació doble A). Els treballadors i treballadores que els iniciïn, i centrant-se en l’aprenentatge efectiu, podran fer l’avaluació final les vegades que necessitin fins que superin la matèria, sense cap penalització.

Per tal de rebre aquesta formació cal donar-se d’alta a la plataforma de Fundae i inscriure’s a un o més cursos del programa. 

Des de m4Social, el projecte d’innovació digital de la Taula, s’anima a totes les federacions i entitats socials a aprofitar aquesta oportunitat de gaudir d’uns cursos adaptats a les necessitats de les persones professionals per millorar les competències digitals i, per tant, lluitar contra la bretxa digital.

Més informació i inscripcions aquí.