Mobile Talks: “Transformació Digital i Tecnologia Responsable per a les persones”

15 maig 2019

Temps de lectura < 1 minut

La tecnologia pot ser un factor decisiu que millori la qualitat de vida dels col·lectius més vulnerables, afavorint la participació i cohesió social amb els mateixos drets que la resta de la ciutadania. Per aquest motiu, el projecte m4Social i la Fundació Mobile World Capital Barcelona han organitzat una taula rodona per reflexionar sobre les estratègies a desenvolupar per a superar la bretxa digital. L’acte tindrà lloc el 30 de maig, de 9:30 a 11:30 h, al Caixa Fòrum Barcelona (Av. Francesc Ferrer i Guàrdia, 6-8).

La tecnologia és, sens dubte, un dels motors que ens mouen al món actual. Els avanços aconseguits en els últims anys gràcies a la innovació han permès que la ciència, la medicina i la societat en conjunt canvien a una velocitat inimaginable uns anys enrere. Però, quin és l’impacte de la transformació digital en la població? com pot millorar la tecnologia la vida de les persones amb necessitats? com podem superar la bretxa digital?

Per a respondre aquestes qüestions comptarem amb la presència d’especialistes provinents d’organismes internacionals, ‘think-tanks’ i professionals experts en transformació digital. La Taula del Tercer Sector Social de Catalunya hi estarà representada per la seva vicepresidenta.

Aquest és el llistat de ponents:

  • Pipo Serrano (Periodista, cap de Digital, Estratègia i Contingut a Broadcaster)
  • Sonia Fuertes (Vicepresidenta de la Taula d’Entitats del Tercer Sector de Catalunya)
  • David McNeill (Director Digital al Consell Escocès per a les Organitzacions de Voluntariat – SCVO)
  • Grace Mutung’u (Investigadora de les polítiques TIC a Berkman Klein Center for Internet & Society, Universitat de Harvard)
  • Miquel de Paladella (Fundador i conseller delegat d’UpSocial).

Inscripcions activitat (llengua de comunicació: anglès)