MWC 2018: Iniciatives amb impacte social i activitats de m4Social

14 febrer 2018

Temps de lectura 2 minuts

La Taula d’Entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, a través del projecte m4Social realitzarà per segon any consecutiu un programa d’activitats al Mobile World Congress. Durant el matí de dijous dia 1 de març, m4Social comptarà amb un espai al estand de la Fundació Mobile World Capital Barcelona en el que s’exposaran diverses iniciatives d’interès social.

Entre elles, la Taula del Tercer Sector mostrarà l’aplicació del Mapa d’Entitats Socials de Catalunya que va presentar el darrer mes d’octubre, i conjuntament amb la companyia Cellnex Telecom presentarà el projecte de sensorització d’habitatges socials en el que diverses Fundacions que formen part de la Taula hi estan participant.

Així mateix es comptarà amb la presencia del director de Planificació i Innovació de l’Àrea de Drets Social de l’Ajuntament de Barcelona Lluís Torrents, que ens explicarà el funcionament del Simulador virtual d’ajuts econòmics i d’una aplicació per a la comunicació entre usuaris i professionals dels serveis socials. També hi serà el director d’innovació de Suara Cooperativa Jordi Picas, que ens parlarà del funcionament i l’impacte de la comunitat virtual d’aquesta cooperativa compromesa amb el sector de l’atenció a les persones.

A més, tindrem la oportunitat de conèixer de més a prop altres iniciatives innovadores com el localitzador de persones sense llar d’Arrels Fundació, l’aplicació de l’entitat social Sport2Live desenvolupada en el marc del projecte esTICenllaçat del CTECNO,  una aplicació mòbil per ciutadans que volen fer voluntariat desenvolupada per l’Associació de Sant Tomàs de Vic  o una ponència sobre vies alternatives d’accés a l’ordinador i als dispositius mòbils per a persones afectades d’Esclerosi Lateral Amiotròfica (ELA) duta a terme per la Fundació Miquel Valls.

Us esperem el proper 1 de març al estand CS40 del recinte firal de Gran Via L’Hospitalet. Podeu consultar aquestes i d’altres iniciatives d’interès social que tindran lloc durant el Mobile World Congress al nostre programa.