Participa al m4Social Day sobre accessibilitat digital

9 octubre 2017

Temps de lectura < 1 minut

Aquest any, el m4Social Day 2017 es planteja com una jornada per tractar l’estat, el grau de coneixement i el futur de l’accessibilitat digital. La jornada se celebrarà al Imagina Centre Audiovisual – Mediapro (Diagonal, 177, Barcelona), el 25 d’octubre.

Des de m4Social creiem que les TIC han de ser accessibles per garantir un accés equitatiu i d’igualtat d’oportunitats a totes les persones, independentment de les seves condicions.

L’objectiu de l’m4Social Day d’enguany és definir l’accessibilitat digital, identificar el seu estat actual i gràcies a la participació de diferents actors rellevants de diferents àmbits compartir i debatre diferents visions  i bones experiències entorn de l’accessibilitat digital.

 

Durant la jornada, experts de les TIC, representants d’entitats socials i de l’administració pública debatran sobre els criteris d’accessibilitat digital i la importància d’aquests durant el procés de disseny i desenvolupament de solucions. També s’avaluarà l’estat dels serveis que ofereix l’administració i als que un ciutadà ha de poder accedir més enllà de les seves capacitats.

Els assistents comptaran amb un catàleg pràctic i casos d’estudi  per aprofundir en el disseny d’aplicacions mòbils, pàgines web, apps i continguts digitals accessibles per a tothom.

La jornada també serà un bon moment perquè m4Social presenti la seva estratègia de futur i en el treball que s’ha dut a terme al llarg de tota la vida d’aquest projecte que va néixer l’any 2015.

m4Social connecta l’acció social i el món tecnològic per accelerar la transformació digital de l’atenció a les persones i per contribuir en l’empoderament de la ciutadania i de les entitats socials.

 

Consulta el programa: https://m4social.org/sites/default/files/documentacion_eventos/programa_m4socialday_2017.pdf

Inscripcions: http://www.tercersector.cat/m4social-day-accessibilitat-digital-les-tic-tothom