Plans de Transformació Digital: nova edició!

17 gener 2024

Temps de lectura 2 minuts

Ets una entitat social i vols iniciar-te en el camí de la transformació digital? Aquest 2024, pots inscriure’t a una nova edició de ‘Plans de Transformació Digital’ i beneficiar-te del programa: només cal que contestis aquest formulari abans del 23 de febrer. 

El programa és una iniciativa de m4Social, en col·laboració amb Enginyers Voluntaris i Fundació migranodearena, i connecta especialistes en estratègia digital i d’organització amb entitats del tercer sector per promoure la transformació digital de les organitzacions socials. 

Persones voluntàries, qualificades i en actiu, ofereixen un acompanyament professional a l’equip directiu de l’entitat per ajudar-lo a elaborar una estratègia de transformació digital per a l’organització i adoptar la innovació i la tecnologia en la seva gestió, des d’un punt de vista estratègic.

L’objectiu del programa és promoure un canvi operatiu, organitzatiu i cultural en l’entitat, adaptant-la a les noves demandes de la societat digital. Com? A través de la millora del seu model operatiu, és a dir, de la forma com es relacionen les persones, els processos i la tecnologia dins de l’organització, per augmentar la seva eficiència i efectivitat, millorar els seus serveis i assolir un major nivell de confiança, transparència i impacte social. 

L’acompanyament té una durada mitjana de 6 mesos des de la primera reunió inicial i, en tot aquest procés, la implicació de l’equip de direcció de l’entitat és clau per a l’èxit de la seva transformació digital i per assolir el canvi que pot representar la participació en el programa.

També, a través d’una sèrie de vídeos, pots conèixer l’experiència d’alguna de les entitats que ja s’ha beneficiat del programa en edicions anteriors, així com de les professionals que les han acompanyat:

 

Aquest 2024, Plans de Transformació Digital engega la seva quarta edició, després de tres experiències anteriors en què han participat prop de 20 entitats socials, amb més de 200 hores d’acompanyament per part de professionals amb experiència en estratègia i transformació digital, amb una valoració molt positiva per part de les organitzacions i les persones voluntàries que han participat en la iniciativa. 

Si tens dubtes, en aquest enllaç pots accedir a la gravació de la sessió informativa sobre el programa Plans de Transformació Digital.