m4Social rep el reconeixement d’ILUNION Tecnologia i Accessibilitat

31 octubre 2018

Temps de lectura 2 minuts

Ahir dimarts dia 30 d’Octubre, la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya, a través del seu projecte m4Social, va rebre un dels 36 diplomes que ILUNION Tecnologia i Accessibilitat, ha atorgat en reconeixement del compromís amb l’accessibilitat d’entitats, institucions i empreses.

Amb aquest guardó s’ha volgut reconèixer concretament l’estudi sobre les clàusules d’accessibilitat en la contractació pública que serà publicat durant les properes setmanes.

A l’acte, celebrat a la Torre ILUNION de Madrid, hi van acudir el director de Polítiques de Suport a la Discapacitat, Jesús Celada, el director d’Accessibilitat Universal i Innovació de Fundació ONCE, Jesús Hernández, i la directora executiva del Comitè Espanyol de Representants de Persones amb discapacitat (CERMI), Pilar Villarino.

La directora gerent de ILUNION Tecnologia i Accessibilitat, Ana Uruñuela, va donar la benvinguda i va agraït a les institucions i empreses guardonades el seu compromís amb l’accessibilitat, un dret fonamental per a les persones amb discapacitat reconegut per la Organització de les Nacions Unides (ONU).

Així mateix va presentar el robot PACA (Personal Accessible Cognitive Assistant), que després de saludar els assistents va dit que pot “fer la vida més fàcil a totes les persones amb discapacitat”, ja que interactua “de manera multicanal”. “Mentre que amb les persones amb ceguesa faig servir la meva veu, amb les persones amb sordesa faig servir la pantalla que tinc al meu pit”, va explicar.

Entre les iniciatives guardonades hi ha els Serveis Municipals de l’Ajuntament de Barcelona, la European Blind Union, la Fundación para la Ciencia y la Tecnología (FECYT), Greenpeace i la Iniciativa Ciutadana Europea. Un plaer haver compartit aquest reconeixement per millorar l’accessibilitat universal i l’atenció a les persones amb discapacitat amb totes elles.

 


Fonts:

Nota de Premsa ILUNION Tecnologia i Accessibilitat