Visita a la Fundació Mobile World Capital Barcelona

27 abril 2018

Temps de lectura < 1 minut

Avui divendres 27 d’abril, la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya i la Fundació Mobile World Capital Barcelona s’han reunit a la seu d’aquesta última. L’objectiu de la visita ha estat la presentació oficial la nova presidència i junta directiva de la Taula, fer balanç de la Jornada d’activitats de m4Social durant la celebració del Mobile World Congress 2018 i parlar de noves col·laboracions.

A la reunió hi han assistit la presidenta de la Taula, Francina Alsina i el coordinador de m4Social dins la Junta directiva de la Taula, Adolf Díaz, juntament amb la General Manager de la GSMA Mobile World Capital Barcelona, Therese Jamaa i el Director de Marketing Communications and Corporate Engagement de la Fundació Mobile World Capital Barcelona, Juan Baselga.

Francina Alsina ha agraït a la Fundació Mobile World Capital Barcelona la oportunitat per a les entitats socials de conèixer les novetats del Mobile World Congress 2018 i de poder-hi presentar els seus projectes tecnològics.