Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Com la IA generativa serà capaç de transformar la teva empresa

23 gener @ 8:30 - 12:00

Fons de llum blava

La Intel·ligència Artificial finalment ha desenvolupat l’aplicació d’ús massiu ChatGPT, però aquesta no és l’única aplicació existent avui dia. Diàriament estan apareixent noves eines que transformaran el món tal com el coneixem avui. ACCIÓ, l’agència pública per a la competitivitat de l’empresa catalana, organitza un taller, dividit en dues sessions, per aprendre com aplicar la IA generativa a l’empresa:

Sessió sobre IA generativa

En aquesta sessió, conduïda per Aleix Valls de Liquid Lab, s’exploraran els fonaments de la IA i les seves aplicacions en el món empresarial, des de l’art generatiu fins a la generació de textos i imatges.

S’exposaran les limitacions i desafiaments d’aquesta tecnologia emergent i les seves implicacions ètiques i socials, i es presentaran algunes de les eines que estan revolucionant el món empresarial.

La sessió es complementarà amb un AI Assessment que permetrà conèixer quines àrees de l’empresa poden utilitzar la Intel·ligència Artificial per ser més competitives.

 Sessions individuals amb les persones participants

Durant els dies posteriors a la sessió, les persones participants podran sol·licitar una reunió personalitzada amb l’equip de Liquid Lab per assessorar-se sobre com enfocar l’estratègia d’eines d’IA generativa en base a l’AI Assessment realitzat durant la primera sessió.

Aquestes sessions van dirigides preferentment a personal directiu de mitjanes i grans empreses i es realitzaran tres edicions.