Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

Demoday inBootcamp II edició Terrassa

16 juliol @ 10:00 - 12:00

Imatge informativa inBootcamp Terrassa de tons blaus i magentes on apareix de fons una noia en moviment

inVideogames organitza el II inBootcamp Terrassa, promogut per Terrassa Innovació i l’Ajuntament de Terrassa, en què després de sis mesos de formació i treball en equip, els participants presentaran al públic tres videojocs que han desenvolupat per abordar la psicosi. Serà el 16 de juliol de 10 a 12h al Carrer dels Telers, 5 B, 2n. Terrassa.

Amb el suport de professionals del Parc Sanitari de Sant Joan de Déu, aquests joves desenvolupadors han creat videojocs que no només entretenen, sinó que també sensibilitzen i eduquen sobre la psicosi, una problemàtica de salut mental rellevant a la societat actual.

L’objectiu fonamental d’aquest programa formatiu intensiu és empoderar els participants, brindant-los les eines necessàries per convertir-se en agents actius del canvi social a través del desenvolupament de videojocs. Durant el bootcamp, els participants han adquirit habilitats tècniques i creatives, així com una comprensió profunda de la importància de la salut mental i com els videojocs poden ser utilitzats com a plataforma poderosa per a l’educació i la transformació social.

Inscriu-t’hi aquí

Mostra els detalls

Data:
16 juliol
Hora:
10:00 - 12:00
https://bootcamp.invideogames.org/demoday

Organitzador

inVideogames