Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Free Access to Knowledge and Information as a Human Right

30/11/2021 @ 15:00 - 16:00

El Departament de la Vicepresidència i de Polítiques Digitals i Territori proposa un cicle de sessions per a seguir defensant els drets humans en l’era digital. Ponents de rellevància local i internacional conversaran al voltant de diferents àmbits com els drets i responsabilitats digitals: la intel·ligència artificial, la llibertat d’informació, la perspectiva d‘infants i adolescents i el futur del treball.

Aquestes sessions es basen en la Carta catalana per als drets i les responsabilitats digitals la ciutadania de Catalunya. Podeu realitzar aquí les inscripcions. Seran en anglès amb quatre sessions en línia.

Sessió 2: Free Access to Knowledge and Information as a Human Right 

Rebecca MacKinnon, vicepresidenta de Defensa Global a la Fundació Wikimedia. És experta en drets digitals, especialment pel que fa a la privadesa, així com sobre la llibertat dels mitjans de comunicació. Ha tingut una llarga carrera en periodisme, en l’àmbit acadèmic i en polítiques públiques. Vicent Partal, president de l’European Journalism Center, organització independent especialitzada en els grans canvis tecnològics i culturals que acompanyen la digitalització dels mitjans. Periodista, cofundador i director del diari digital VilaWeb, va ser pioner en el desenvolupament de mitjans digitals en català. Inscripcions. Obre en una nova finestra. Torna amunt AMUNT.