Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

Drets digitals de la infància i joventut en situació de vulnerabilitat

18 juny @ 10:00 - 12:00

Drets digitals de la infància i joventut en situació de vulnerabilitat

La Fundació Ferrer i Guàrdia organitza la tercera edició de l’estudi ParticipaTIC, que tindrà lloc el proper 18 de juny de 10 a 12h en línia, que se centrarà en la identificació i l’anàlisi dels drets digitals de la infància, l’adolescència i la joventut en situació de vulnerabilitat.

El seu objectiu és crear un espai de debat i reflexió on experts i professionals comparteixin idees, inquietuds i experiències, generant propostes d’ acció per defensar els drets digitals de la infància i adolescència en situació de vulnerabilitat.

La trobada es dividirà en dues parts. En la primera part de la sessió, es presentarà el projecte ParticipaTIC 2024 i els principals resultats i aprenentatges de l’edició 2023, per tal d’emmarcar algunes línies clau per al debat. A continuació, hi haurà dos espais de debat entre professionals que es desenvoluparan de manera paral·lela: el grup 1 reflexionarà col·lectivament sobre el paper de l’entorn digital en el desenvolupament i els impactes sobre l’educació, el joc, la cultura i el lleure. En el grup 2 es reflexionarà col·lectivament sobre l’impacte de l’entorn digital en els drets de participació, la identitat i la privacitat.