Carregant Esdeveniments

« Tots els Esdeveniments

  • Aquest esdeveniment ja ha passat.

EdTech Congress Barcelona

19/04/2023 @ 9:00 - 20/04/2023 @ 18:30

EdTech

EdTech Congress Barcelona, el congrés de referència en tecnologia educativa (edtech), tindrà lloc el 19 i 20 d’abril al Campus de la Ciutadella de la UPF de Barcelona. Impulsat per Edutech Clúster, hub d’empreses de tecnologia i institucions que fomenten la innovació en els processos d’ensenyament i aprenentatge, el congrés analitzarà les tendències i solucions tecnològiques en l’impuls de la transformació de l’educació. EdTech Congress és un espai de compartició d’experiències i de creació de continguts d’utilitat per a la comunitat docent.

Sota el lema Aprendre en temps d’intel·ligència artificial, el congrés analitzarà el potencial i els reptes de la IA en la millora de l’educació. En ple debat sobre l’auge del ChatGPT, reflexionarà sobre com aprofitar la IA per a beneficiar els processos d’aprenentatge i avaluació; com garantir l’ús ètic, inclusiu i equitatiu de la IA; com utilitzar-la en la gestió educativa (escolarització, formulació de polítiques, personalització…); i els usos que se’n pot fer a l’aula, entre d’altres.

El congrés es vehicularà al voltant de tres eixos temàtics: intel·ligència artificial, recerca en tecnologia educativa i polítiques en tecnologia educativa. També s’abordaran qüestions de l’actual agenda política i educativa com el ‘Pla Digital de centre’ a les escoles, la tutorització en l’FP Dual i les microcredencials en l’educació superior.

Mostra els detalls

Inici:
19/04/2023 @ 9:00
Finalització:
20/04/2023 @ 18:30
Etiquetes de l'Esdeveniment:
, , ,
https://www.edtechcongressbcn.com/?lang=ca

Recinte

Universitat Pompeu Fabra (Campus de la Ciutadella)
Ramon Trias Fargas
Barcelona,
Veure web

Organitzador

Edutechcluster
Veure web