Reunió de la Comissió de seguiment i control de SimbiòTIC

30 maig 2024

Temps de lectura < 1 minut

El projecte SimbiòTIC avança. I per tal d’actualitzar en quin punt està, s’ha reunit de forma virtual de la Comissió de seguiment i control on les set federacions impulsores del projecte, a més de Sinergia i la Taula d’entitats del Tercer Sector de Catalunya, han avaluat els avenços fets fins la data.

SimbiòTIC pretén acompanyar a les entitats socials en un procés de canvi cultural per avançar en la gestió de les dades i la millora de l’atenció a les persones. Per aquest motiu des del passat estiu es facilita acompanyament i recursos per a l’adopció de SinergiaCRM a més d’una vuitantena d’entitats socials i es promou un procés de millora d’aquest software de CRM ja existent perquè s’adapti encara més a les necessitats presents i futures de les organitzacions del tercer sector.

Les set federacions d’entitats de la Taula implicades (la Federació Catalana del Voluntariat Social, la Federació Salut Mental Catalunya, Dincat, la Federació d’Entitats amb Projectes i Pisos Assistits, ECOM, ECAS i Minyons Escoltes i Guies de Catalunya) han fet una bona valoració global del projecte així com alertat dels punts on cal fer més incidència els propers mesos per consolidar el projecte a les seves entitats membres.

Per tal d’explicar públicament l’estat del projecte, reflexionar sobre la importància de les dades a les entitats socials i conèixer experiències exitoses d’ús del Sinergia CRM, des de m4Social s’ha organitzat la jornada “SimbiòTIC: on som, com avancem” el proper dijous 20 de juny al matí.